INTERIA SCHILDERWERKEN
Projecten

PROJECTEN


Enkele realisaties


Van een ontwerp tot een totaalinrichting, wij verzorgen al uw projecten klein en groot.  

Verbouwingswerken zoals gyprocwerken, isalatie buiten en binnen (gecertificeerd), aanpassingen aan sanitair en electriciteit,  binnen -en buiten schilderwerken, speciale decoratietechnieken,  behangwerken,  plaatsen van vloerbekleding, raamdecoratie, ...


Woning Heist op den Berg

Totale inrichting nieuwbouwwoning


Nieuwbouwwoning van A tot Z, van ontwerp tot uitvoering.  

Enkele uitgevoerde werken: 

- Ontwerp en kleuradvies

- Gyprocwerken

- Parket

- Keuken en maatkasten

- Stucdeco in keuken en badkamer

- Schilderwerken

- Behangwerken

- Raamdecoratie

Penthouse Antwerpen

Schilderwerken


Binnenschilderwerken in een penthouse in Antwerpen, volledig in de kleur RAL 9010.  De volledige oude, houten draagstructuren werden opgeschuurd en met aangepaste grondlaag en afwerklaag geschilderd.  De muren werden in een schrobvaste, matte verf geschilderd.  

Woning Mechelen

Gevelschilderwerken


De gevel werd volledig gereinigd om vervuiling te verwijderen. Oude, losse voegen werden bijgewerkt, slagluiken, gevelbeplanking en dakgoten opgeschuurd en bijgewerkt.  Alles werd dan uiteindelijk geschilderd met een ademend verfsysteem.  

Woning Wevelgem

Keuken & schilderwerken


Een totale make-over van de keuken, van ontwerp tot uitvoering: 3D-ontwerp en kleuradvies, de oude keuken uitbreken, het raam vervangen en plaatsen gelijk met tablet, de keuken ontwerpen en plaatsen, wandtegels plaatsen, magneetverf op 1 wand, en tot slot de schilderwerken.

Woning Heist op den Berg

Schilderwerken & behangwerken


De hoge muren en schuine wanden waren een uitdaging bij deze woning.  Met het juiste materiaal en kennis werd ook dit project tot een goed einde gebracht.  De muren en plafond werden geschilderd met een goed reinigbare verf.  

Het fotobehang met een waterval gaf de schuine wand in de badkamer dan weer de perfecte eyecatcher.

Woning Wilrijk

Schilderwerken & trapbekleding


De oude donker eiken lambriseringen en trap werden dekkend geschilderd met een krasvaste, watergedragen lak.  De muren met een matte, reinigbare verf.  Er werd gekozen voor de Flamant-kleuren Chalk Grey en Baleine.